Loyal Dakspecialist

Zinken daken

Waar een zinken dak een paar jaar geleden niet vaak de voorkeur kreeg, wordt het nu weer steeds populairder. Zink is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk metaal en geeft een moderne uitstraling. Het is een flexibel materiaal wat makkelijk geplooid en bewerkt kan worden. Met altijd een unieke uitstraling als resultaat! Zinken daken vindt u vooral terug in de binnenstad en zijn duurder dan bijvoorbeeld dakpannen. 

Waarom is zink geschikt voor kleine en grote dakoppervlakten?

Het is erg flexibel, waardoor extreme vormen mogelijk zijn en het goed past bij een moderne bouwstijl. Zink is niet een van de goedkopere materialen, maar door de geprefabriceerde panelen kan een dak relatief snel bekleed worden. Daarnaast is zink een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Een zinken dak biedt heel wat voordelen. Om te beginnen kunnen zowel platte als hellende daken met zink bedekt worden; slechts een hellingsgraad van 3 graden is vereist. Verder is zink een flexibel en plooibaar materiaal dat zich gemakkelijk laat bewerken. Daardoor is zink toepasbaar op álle dakvormen en biedt het diverse architecturale mogelijkheden. Zink staat vooral bekend om zijn extreem lange levensduur. Een zinken dak kan tot wel 125 jaar meegaan! Bovendien hebben we te maken met een natuurlijk materiaal dat volledig recycleerbaar is. Ook is zink erg gemakkelijk qua onderhoud. Wanneer je kiest voor een zinken dakbedekking, zal de dakconstructie compact blijven. Zo behoud je meer ruimte voor goede thermische isolatie.

Zinken dakbedekking door Loyal Dakspecialist

Loyal Dakspecialist werkt sinds 1935 in de dakbedekking. Wij bieden onze dakdekker service aan voor particulieren en bedrijven. Wij nemen elke klus aan: van nieuwbouw tot renovatie en/of onderhoud. Loyal Dakspecialist is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.Wij zijn u graag dag en nacht van dienst! U kunt bij ons terecht voor de volgende dakbedekkingen:

Algemeen nummer: 0853002059
Spoedservice: 0623944994

Heeft u een vraag over zinken daken?
Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!