Loyal Dakspecialist

Monumenten restauratie​

Monumenten restauratie

Wilt u uw monument laten restaureren? Schakel Loyal Dakspecialist in! Loyal Dakspecialist heeft de  juiste expertise in huis als het gaat om het onderhoud en de restauratie van monumenten. Werkzaamheden waar Loyal Dakspecialist u bij kan helpen zijn voorgevelrestauratie, voeg -en metselwerk, herstellen van natuurstenen raamdorpels, kozijnen, deuren en raamluiken, daken (lei, pan, zink, koper), goten en constructiewerk. 

Wij hebben ervaring met monumenten restauraties

Loyal Dakspecialist is dé dakdekker van Nederland. Sinds 1935 voert Loyal Dakspecialist de meest uiteenlopende opdrachten aan verschillende soorten gebouwen uit. Daar horen monumenten en identiek oude woningen ook bij. We hebben door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan met het in ere herstellen en restaureren van oude en monumentale panden.

Regelgeving, financiering en subsidiëring

Je hebt de mooiste plannen om jouw monumentale pand helemaal naar je zin te maken. Helaas kun je niet meteen aan de slag met de uitvoering. Bij het onderhouden van je monumentale woning krijg je te maken met allerlei regels vanuit de overheid. Loyal Dakspecialist kent de actuele regelgeving en subsidiemogelijkheden rondom (rijks)monumenten op haar duimpje. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie over één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002059 of door een e-mail te sturen naar offerte@loyaldakspecialist.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

Algemeen nummer: 0853002059
Spoedservice: 0623944994

Heeft u een vraag over het restaureren van monumenten?
Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.