Loyal Dakspecialist

Daklekkage repareren

Het is één van de grootste angsten voor iedere huizenbezitter: een daklekkage. Een lekkage aan het dak kan door verschillende redenen ontstaan. Wat de oorzaak ook is, het kan al snel voor vervelende problemen zorgen. Schimmelvorming en rottende plekken zijn veel voorkomende schades als gevolg van een daklekkage. Het opsporen ervan is niet altijd eenvoudig, omdat de plek waar de schade is ontstaan niet de plek hoeft te zijn waar de daadwerkelijke daklekkage zich bevindt. Loyal Dakspecialist achterhaalt snel de bron van de lekkage zodat we effectief (al dan niet tijdelijk) het dak kunnen repareren.

Met de lekkagedienst van Loyal Dakspecialist achterhalen wij snel de bron van de lekkage voor u en waar mogelijk direct voor u gerepareerd. Mocht de schade niet direct te repareren zijn, dan zorgen wij voor een gepaste (tijdelijke) oplossing en komen we de eerstvolgende dag terug om de gehele reparatie uit te voeren.

Lekkage aan het dak laten repareren

Als water is binnengedrongen en schade heeft aangericht, is het belangrijk om snel te handelen zodat ergere schade voorkomen wordt. Voor een daklekkage kunt u contact opnemen voor een spoedreparatie. Omdat een daklekkage op de meest vervelende momenten kan ontstaan, staan we 24 uur per dag voor u klaar om de lekkage aan het dak te repareren. Lukt dit niet direct? Dan treffen we noodgedwongen maatregelen om ergere schade te voorkomen. De volgende dag wordt de schade vervolgens in zijn geheel gerepareerd. Heeft u schade als gevolg van een daklekkage? Neem dan z.s.m. contact op met onze spoedservice via 0623944994. Dan staan we binnen een uur bij u voor de deur.

Oorzaken daklekkages

Voordat we de lekkage aan het dak kunnen repareren, moet allereerst de oorzaak worden vastgesteld. Water kan eenvoudig binnendringen als dakpannen verschoven of ingescheurd zijn. Daarnaast zijn mankementen aan de schoorsteen, verstoppingen in de dakgoot en mankementen aan het dakleer veel voorkomende oorzaken voor het ontstaan van een daklekkage. Het achterhalen van de oorzaak is het belangrijkste en tevens moeilijkste onderdeel. Loyal Dakspecialist helpt u hier professioneel bij, zodat de daklekkage effectief kan worden verholpen.