Loyal Dakspecialist

Loyal Dakspecialist dakisolatie

Een slecht geïsoleerde woning is in de winter te koud en in de zomer te heet. Door uw woning op de juiste manier te laten isoleren heeft u het hele jaar niet alleen de juiste temperatuur in huis, maar daarnaast bespaart u flink op uw energiekosten. Loyal Dakspecialist biedt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit diverse isolatiemateriaal. Bij het kiezen van een geschikt isolatiemateriaal zijn de isolatiewaarde, het type dak en de isolatiewijze (binnen/buiten/zoldervloer) belangrijke factoren.

Bespaar kosten met goede dakisolatie

Zeker op het moment dat de zolder of aanbouw als leefruimte wordt gebruikt en verwarmd wordt, is goede dakisolatie enorm belangrijk. Door het dak vanaf de buitenkant te isoleren, wordt het energieverbruik aanzienlijk teruggedrongen. Dat bespaart bij een gemiddelde woning ruim €500,- per jaar! Bovendien houdt u in de zomer de warmte buiten, simpelweg omdat het dak goed geïsoleerd is. Dakisolatie is bij Loyal Dakspecialist mogelijk met verschillende isolatiematerialen. Wilt u hier meer over weten?

Schuin- en plat dak isoleren

De beste isolatiewaarde wordt gerealiseerd door het dak vanaf de buitenkant te isoleren. Dat komt omdat het isolatiemateriaal niet onderbroken wordt door de balken van het dak en omdat er ruimte is voor voldoende isolatiemateriaal. Voor de beste isolatiewaarde is het altijd aan te raden het dak door een professional te laten isoleren. Loyal Dakspecialist is hiervoor uw partner.

Bekijk meer informatie over schuin dak isoleren >>>
Bekijk meer informatie over plat dak isoleren >>>

Meer informatie

Wilt u uw dakisolatie vervangen? Wenst u meer informatie over één van onze diensten. Neem dan gerust contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002059 of door een e-mail te sturen naar offerte@loyaldakspecialist.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

Heeft u een vraag over dakisolatie?
Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.

Welke soorten dakisolatie zijn er?

Bent u op zoek naar de juiste vorm van dakisolatie? Dan bent u aan het juiste adres bij Loyal Dakspecialist. Bij ons heeft u de keuze om uit de volgende materialen te kiezen:

 1. SuperFOIL
 2. Unidek dakplaten
 3. PIR hardschuim
 

 

 

Loyal Dakspecialist SuperFOIL 

Loyal Dakspecialist gebruikt het bekende SuperFOIL als isolatiefolie. Zowel warm-dak als koud-dak constructies zijn uitermate geschikt om met SuperFOIL isolatiefolie te isoleren. Met het meerlaagse hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal van SuperFOIL bent u verzekerd van perfecte isolatie van uw schuine of lichte hellende dak. De isolatiefolie van SuperFOIL kan zowel geleverd worden in een dampdichte als een damp-doorlatende uitvoering. Het isolatie materiaal van SuperFOIL is voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en is opgenomen in de databank van de overheid. Bekijk hieronder de soorten isolatiefolie van SuperFOIL.

Loyal Dakspecialist werkt met Unidek dakplaten! 

Unidek Aero is een isolerend alles-in-1 dakelement met een kern van EPS Platinum, brandvertragend gemodificeerd volgens NEN 6065/6066, voorzien van 4 geïntegreerde verstijvers van 19 mm hoog en 45 mm breed. De buitenzijde is voorzien van een 3 mm spaanplaat met groene folie en ruitmotief en 3 tengels van 20 mm hoog en 30 mm breed. De binnenzijde is voorzien van een 12 mm gipskartonplaat, die tussen 2 verstijvers is aangebracht, afgewerkt met een 3 mm spaanplaat voorzien van een witte zichtzijde.

Loyal Dakspecialist werkt met PIR hardschuim isolatie!

 • Hoog rendement PIR
 • hardschuim lambdawaarde vanaf 0,022 W/m·K
 • Ruimtebesparend t.o.v. traditionele isolatiematerialen
 • Licht van gewicht
 • Ideaal voor nieuwbouw en renovatie
 • Eenvoudig te verwerken
 • Blijvend thermisch rendement
 • Gaat de levensduur van een gebouw mee